Endnu engang skal det handle om Art

Slaske Søndag..

  For første gang i lang tid har jeg haft “a day off”..

Har haft aboslut ingen planer, så har haft tid til at

  • Sove længe!!!
  • Få set en masse afsnit af Paradise Hotel, Luksus Fældes og Familien Fra Bryggen
  • Få gjort godt og grundigt rent på mit værelse
  • Tage et langt bad og er forårsklar

Det er altid dejligt at have en dag hvor man ikke rigtig skal noget. Har brugt riiiigtig lang tid på at få gjort rent og pakket vintertøj væk og fundet sommertøj frem og så videre og så videre. Derudover har jeg vasket sengetøj, støvsuget, støvet af og luftet ud… Og selvfølgelig fået ryddet godt og grundigt op, sorteret i mine ting og organiseret og rykket rundt. Vejret er begyndt at være sådan rimelig lækkert herovre så synes lige at jeg skulle ha’ frisket værelset op så det er klar til en omgang forår!

Ellers har jeg bare været i bad og taget neglelak på og diverse pigeting og regner ikke med at lave noget særlig produktivt resten af dagen.

Jeg var og er jeg en af de mange danskere der bruger aaaalt for lang tid på at se reality TV. I starten var jeg meget frustreret over ikke at kunne følge med, men har nu fået en app på min mobil der gør det muligt for mig at følge med i TV3 programmer. Derfor har jeg altså fået set en masse plat dansk reality TV her til morgen.

Noget af det jeg har haft tid til er dog at jeg har taget billeder af nogle sko jeg lige har fået ind ad døren! Da det jo er mega billigt at købe alt herovre har jeg tendens til at få shoppet måske lidt mere end jeg har brug for – nu her snart skal jeg jo altså også hjem og der er begrænsninger for hvor meget man kan stoppe i to kufferter.

Derudover er der 6 dage til PROM! Så det er selvfølgelig mega fedt og glæder mig super meget.

Det var lige en hurtig opdatering

DSC_0005

DSC_0008

DSC_0009

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu engang skal det handle om Art