På det sidste!

Endnu engang skal det handle om Art

Igen igen er der sket noget rimelig fedt i forhold til mine såkaldte Art Classes, som jeg før har fortalt om da et af mine print med eiffeltårnet på kom på en udstilling herovre.

Nu er jeg simpelthen blevet meldt til statsmesterskaberne i Art og er igang med at lave en portfolie med 10 af mine “værker”, som må være alt fra skulpturer til fotografier. Det er min lærer som har nomineret mig og sidder selvfølgelig og arbejder hårdt på at få det hele lavet færdigt og forhåbenligt få en god oplevelse ud af at være med. Det er svært at vælge mellem alle sine ting og det tager lang tid at få gjort det hele klar, men er ved at være færdig og er spændt på hvad der derefter skal ske.

Noget endnu federe er, at jeg igang med noget (måske) samarbejde med Vans!!! Vans har set nogle af de ting jeg har lavet og har tilsendt mig et par hvide sko, som jeg skal “designe” som jeg helt selv vil og derefter sende dem tilbage. igen – en konkurrence som mig lærer har fået mig ind i – hvor jeg kan vinde muligheden for at få min sko i butikkerne OG få en uges rejse til New York. Hvor vildt er det lige. Synes virkelig der sker meget på den kreative konto herovre, men det er også meget sjovt! Er virkelig spændt på den her Vans tingeling i hvert fald, da jeg selv er mega fan og elsker Vans.

Ellers er jeg jo startet med at spille tennis, så dagene er lange men går hurtigt. Som sagt er jeg ikke så god til det, men bliver bedre hver dag og glæder mig til at komme ordenligt igang. Dog er det møøøøg koldt. I går var det minus 8 grader, men vi havde selvfølgeligt stadig træning to timer udenfor! vi får højst sandsynligt snart “dragter” eller uniformer eller hvad man nu skal kalde det, og jeg uploader selvfølgelig mit tennis billede så snart jeg har det.

det var lige det for dag! Skal nok få taget nogle billeder osv snart også! Hav det lækkert indtil da.

Hov forresten, har fået skema ændring resten af året så møder ikke før klokken 9 hver eneste morgen. Luksuuuuus!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På det sidste!