Åh marts!

På det sidste!

Ja! Har haft lidt nedtur på på det sidste, hvilket har gjort at jeg har været nødt til at fokusere lidt på at have travlt og have det sjovt og det har altså resulteret i at jeg ikke lige har fået opdateret! Sådan er det desværre nogle gange når man er så langt væk fra sin familie og alt det der fis.

I hvert fald er der altså sket meget på det sidste ellers. Prøver at opdaterer på så meget som muligt siden sidst.

Først og fremmest har jeg tilbragt en weekend i Des Moines med Emma fra Sverige og Lisa fra Norge. Det hjælper altid lidt på det hele at hænge ud med nogle der har de samme underlige følelser som en selv. Vi lejede nogle film, fjollede lidt rundt og havde det sjovt.

IMG_1120

Sidste weekend var jeg til et såkaldt baby shower. Desværre??? er det jo sådan her på min skole at vi lige pt. har 3 gravide tøser. Ud a’ 400 elever i alt. Ja det lyder lidt vildt. Og det er det også. I hvert fald er jeg venner med 2 af dem og eftersom at det ene skal føde nu her i april holdte hun en lille ‘fest’. Et baby shower. Det er lidt svært at forklare hvad det er, men basiclly er det et arrangement hvor man kommer med en gave til den baby der nu en gang snart bliver født og så laver man nogle forskellige konkurrencer og spiser noget kage osv. Meget sjov oplevelse i hvert fald – anderledes end det jeg plejer at lave med mine venner…

IMG_1226

Ellers har jeg onsdag, torsdag, fredag og så selvfølgelig nu her i weekenden Spring Break så jeg har prøvet at have mange aftaler og have det sjovt. Har haft en enkelt shopping dag i Des Moines hvor jeg fik købt lidt ind til sommeren som så småt er på vej. Dog skifter vejret hele tiden. I dag er det 17 grader og i morgen får vi sne. Gotta love Iowa. Efter en lang dag med shopping mødtes jeg med nogle veninder og hot tuppede lidt hos en af pigernes mormor.

IMG_1246

IMG_1205

I går tog jeg ud og havde filmaften med nogle venner fra skolen og lavede bål og ristede skumfiduser. Og vi red også på ponyer da vi var ude på en gård. Life on the country – meget anderledes, men  meget sjovt at opleve. Der er helt klart nogle ting jeg kommer til at savne ved Iowa.

IMG_1289

IMG_1287

IMG_1286

IMG_1281

Sidst men ikke mindst er jeg startet på tennis nu her i mandags. Er ok god i forhold til at jeg er nybegynder – i forhold til de andre er jeg dog knap så godt. Så det skal der nok også snart komme nogle billeder af og nogle opdateringer om. Umiddelbart bruger man jo – som i måske fornemmede da jeg havde basket – meget tid på sport herovre og laver nærmest ikke andet end at træne og have kampe rundt omkring i staten. Så regner med at tennis kommer til at fylde en del i mine opdateringer de næste to måneder. Ud over når det selvfølgelig skal handle om prom, graduation og Florida!

Det var alt for nu. Kan ikke lige komme i tanke om andet jeg har lavet siden sidst jeg opdaterede….

Nå jo! Har fået årets først is i dag! Jubiiiii

IMG_1302

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Åh marts!