Endelig 18!

Sleepover

   Hvis man har fulgt min blog ved man at et af mine billeder fra en billedekunst agtig klasse er blevet udtaget til en udstilling på det der her i Iowa minder lidt om Københavns National museeum. Det var så i lørdags at udstillingen blev åbnet og jeg var der selvfølgelig for at se det og for at få mit certifikat. Der var virkelig mange andre flotte billeder også så er selvfølgelig stolt af at lige præcis mit billede og blev valgt! Her er der lige nogle billeder.

IMG_1074

IMG_1083

IMG_1085

IMG_1086

Senere på dagen havde nogle udvekslingsstudenter arrangeret en sleepover, så det var jeg selvfølgelig også med til. Hvis man kender mig ret ved man selvfølgelig godt at jeg var den der faldt i søvn først og selvfølgelig blev jeg straffet og fik diverse ting og sager i hovedet + at jeg blev vækket mindst 10 gange. En dreng fra Italien ved navn Roberto havde lavet en fødselsdagskage til Lisa og jeg – jeg havde fødselsdag d. 27 februar og Lisa d. 28. Det var en af de der kager man altid ser billeder af på nettet, men man har aldrig rigtig smagt den. Flot var den – men smagen var lige modsat, hvilket også resulterede i at kun halvdelen af den blev spist. Selvfølgelig var det igen igen dejligt at se alle de andre og jeg havde overall en rigtig god weekend!

 IMG_1103

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig 18!