Almost 18!

Endelig 18!

Så kom dagen endelig!

Stod selvfølgelig op og gjorde mig klar osv. Normalt når jeg står op er der fødselsdag og gaver og fælles morgenmad. Ingen af disse ting var gældende. Ingen sang, ingen fælles morgenmad og ingen gaver. En helt almindelig morgen.

Da jeg kom i skole blev jeg kaldt ned til kontoret og der står verdens største kage jeg nogensinde har set i mit liv. 4 kilo, 300 kroner og kage nok til 96 mennesker. Wow! Igen havde min fantastiske skoleinspektør haft en finger med i spillet og havde sørget for kagen. Hun er bare den mest opmuntrende og søde dame i hele verden. Hun er nærmest mit forbillede. Altid glad og sød og hjælpsom. Men på samme tid skide skør! Dejlig dame!

I spisepausen inviterede jeg mine venner på et lille stykke kage og da jeg kom tilbage have hele skolen lignet op til fødselsdagssang. Skolerådsformanden holdte en tale, gav mig et kort og en vildt lækker trøje med teksten “Clarke indian”. Alt i alt havde skolen altså gjort alt hvad de kunne for at give mig en god fødselsdag og var virkelig overrasket og glad!

Jeg havde fri og tog hjem og snakkede lidt med mine forældre. Dejligt lige at få snakket med dem igen. Derefter ringede jeg tilbage til min farfar og farmor der havde prøvet og ringe og sidst men ikke mindst fik jeg læst alle mine søde hilsner igennem på facebook og min mobil.

Her til aften har jeg været ude og spise med min værtsfamilie så alt i alt har det været en rigtig dejlig dag. Kan slet ikke forstå at jeg er 18! Men oh well, herovre betyder det jo desværre for mit vedkommende heller ikke så meget.

IMG_1032

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Almost 18!