Julegaveeeeer!

Amazon freaks og Last Vegas

Amazon

Min kære udvekslingsstudent veninde Paola har smittet mig med en hæslig sygdom. Det er vandvittigt – det vælter ind med pakker og jeg har absolut ingen rygrad hvis et godt tilbud popper op på min skærm. Jeg er desværre blevet en amazon freak! Hjemmesiden amazon kender de fleste vel??? det er en hjemmeside hvor man kan købe stort set alt. Og det virker bare som om at alt er meget billigere derinde! Da jeg for tiden har kyssesyge og ligger meget derhjemme og keder mig, kommer jeg tit til at klikke mig ind på amazon, og så går det galt. Jeg finder stort set ALTID noget som jeg synes at jeg har brug for. Har anskaffet mig en Iphone 5s hvilket har resulteret i at jeg har brug for ikke bare et, men 10 covers, for eksempel. Derudover har jeg fundet noget shampoo der får håret til at gro hurtigt, nogle kameralinser til min Iphone, en kamera tripod og alt muligt andet skægt. I virkeligheden har jeg måske ikke brug for det, men kan bare ikke lade vær! Paola har for nyligt investeret i en blender fra amazon også. Galskaben må stoppe!

Her til aften har jeg været i biografen og se filmen Last Vegas, som handler om nogle gamle mænd der tager til Las Vegas for at fejre en polterabend. Må indrømme at jeg havde regnet med at filmen var sjovere, men den var okay. Det er super billigt at gå i biografen i Osceola hvor jeg bor – 30 kroner! Derfor skal jeg også i biografen igen lørdag, hvor jeg skal ind og se The Hunger Games, hvilket jeg er super spændt på!

I morgen er det thanksgiving, så det bliver også sjovt! Så snart vi er færdige med at spise kører vi mod Des Moines for at stå i kø til Black Friday, hvilket er en dag hvor alle butikker holder sindsygt udsalg hele natten – det skal jeg selvfølgelig ikke gå glip af.

Alt i alt har jeg en travl weekend i vente – ikke værst!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegaveeeeer!