Amazon freaks og Last Vegas

Black Friday!

Sooooooo. Thanksgiving var i går. Det var jeg lidt skuffet over! Det var egentlig bare en stor familiemiddag og jeg kendte ikke rigtig nogle – så massere lækker mad og meget hyggeligt, men overvurderet.

Black Friday

Det sjove ved thanksgiving er så når det hele er færdigt og man er på vej hjem. For man er ikke på vej hjem. Vi tog op til Des Moines og klokken 20.00 tog vi ud for at stå i kø til at komme ind i de forskellige butikker og centre. Og så blev der shoppet, da det i dag er Blavk Friday. Det er basicly en dag hvor at alle butikkerne har de vildeste tilbud og alle tager ud og shopper. Alt fra elektronik til badesæbe er på tilbud og det ender en gang i mellem med en lille fight eller to, hvis ikke man får man hvad vil have! Vi var ude fra klokken 20.00 til klokken 02.00 hvorefter vi tog hjem og sov et par timer. Vi stod op klokken 05.00 og tog ud og fortsatte! Er helt smadret nu, da jeg først var tilbage i Osceola klokken 17.30, men fik købt en masse og det var rigtig sjovt! Mest tøj, men også et par sko og et par øreringe. Og selvfølgelig de sidste julegaver. Jeg skal nok ligge billeder op a’ det jeg har købt i morgen, men er for slasket til at tage billeder af det nu, så her er bare lidt billeder fra i dag. Massere kø, massere kaffe, massere poser og så lige et billede af mig, der lige hoppede i en ny sweater inden jeg satte mig ned og skrev det her indlæg.

Helt fantastisk dag, de burde have Black Friday i Danmark! Virkelig shoppeparadise og der er massere penge at sparre.

I morgen skal jeg igen til Des Moines og ud og spise i biografen med nogle venner, for at fejre min ven Lucas’ fødselsdag. Søndag står den på afslapning og opkald til diverse venner osv. i Danmark ♥♥♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Amazon freaks og Last Vegas