Lørdag 23-11-2013

Søndag 24-11-2013

image

Har besluttet mig for at jeg ikke har lyst til at være syg i løbet af thanksgiving og december, så derfor er jeg gået all in på at overbevise min krop om at den ikke er syg. Selvfølgelig skal man tage kyssesyge seriøst, men SÅ slemt kan det vel heller ikke være. Har dagene op til i dag – fordi jeg vidste at vi havde planer – sovet rigtig meget og haft massere tøj på så jeg har kunne holde mig varm, så jeg kunne være frisk! Det er plannen at fortsætte sådan indtil på torsdag hvor det er thanksgiving, da jeg jo ikke har lyst til at gå glip af det pga. Sygdom. Har I dag været ude til noget thanksgivingmiddag med min værtsfars familie, hvilket var super hyggeligt. det var første gang i dag jeg mødte dem, så det var meget sjovt. Der var mega meget massere mad! Alt for meget mad. Alt i alt gik det rigtig fint og var super hyggeligt, på trods af at jeg er smadret for fuld spade nu. Willards familie er klart dem jeg har mødt ind til videre, der har mindet mest om hvad jeg gik og tænkte om amerikanere inden jeg kom. De er store og runde men voldsomt søde og åbne. Den ene griner højere end den anden og den tredje spiser ost, mens den fjerde ser american football.

Man kan vælge at være syg eller man kan vælge at gøre alt for at være rask i blot et pat timer – hvilket jeg har været rigtig glad for at jeg gjorde i dag. Vil bestemt ikke gå glip af noget så stort som thanksgiving, da det klart er noget af det jeg har glædet mig mest til. De næste dage bliver derfor under dynen med te, film og afslapning, så jeg er klar til på torsdag…..

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdag 23-11-2013