En længe ventet opdatering!

Graduation

 

Sidste nye er graduation… Sidste torsdag havde jeg sidste skoledag i high school. Om søndagen havde vi Graduation! Vi tog en masse billeder, lyttede til 3-4 taler, fik overrat vores diplom og så var vi ellers færdige. Meget andet var der ikke i det. Dog holder de fleste en lille fest for venner og familie i anledningen.

Kørte rundt både fredag, lørdag og søndag for at nå til så mange af mine venners graduation parties som muligt. Nogle havde lejet et lokale – andre havde bål i haven og havde det bare derhjemme i haven. Super hyggeligt og meeeega meget mad!

Jeg holder også en graduation/go home fest om to ugers tid – altså den 8. juni. Har inviteret min værtsfamilie, venner af familien og mine egne venner også selvfølgelig.

Ellers sker der ikke så meget.. Går ikke i skole så er faktisk bare derhjemme hvilket er møøøøøg kedeligt. Laver ingenting, dagene er lange og det føltes som om at jeg aldrig skal hjem selvom at der nu kun er 3 uger. Så det er ret irriterende. Føler egentlig lidt at jeg er færdig herovre og at jeg lige så godt bare kunne tage hjem i stedet for bare at sidde og vente, når jeg alligevel laver absolut ingenting..

For at få tiden til at gå tager jeg på onsdag op og bor hos en veninde i Des Moines hvor vi forhåbentligt kan slå lidt tid ihjel ved at få shoppet lidt og hygge os.

Ellers er der ikke specielt meget andet at fortælle for nu 🙂

 

DSC_0011(1)

DSC_0026(1)

DSC_0006(1)

DSC_0007(1)

DSC_0024(1)

DSC_0025(1)

DSC_0021(1)

DSC_0017(1)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En længe ventet opdatering!