Graduation

Et lille stykke med Danmark!

Her i Iowa er der en lille by ved navn Elk Horn. Elk Horn var tilbage i tiden et meget populært sted for danske immigranter. I dag er det en slags “museums by” som handler om Danmark. Min værtsfamilie og jeg var derhjemme i går – lørdag – for at se hvad det nu gik ud på.

Der var en stor gammel dansk vindmølle, en parade med forskellige danske ting, historie om vikingerne, en masse om HC Andersen og ikke mindst butikker med danske ting som Royal Copenhagen, kravlenisser, æbleskive opskrifter og meget mere. Derudover var der to restauranter som servede dansk mad!!

Til frokost bestemte vi og altså for at spise på den gamle danske kro, hvor der var dansk buffet. De havde dunser, medisterpølse, kartoffelsalat, persillesovs og meget mere! Til dessert fulgte et stykke kringle. Lækkert var det – endeligt noget dansk mad – men selvfølgelig var det lidt amerikaniseret. Overall var det meget sjovt ellers at se de mange forskellige ting i byen. Der var endda et par danskere der arbejde der, så fik da også snakket lidt dansk. Meget sjovt at få et lille stykke med Danmark og sjovt at fortælle min værtsfamilie om det hele også!

DSC_0039

DSC_0046

DSC_0051

DSC_0070

DSC_0063

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Graduation