Prom stress!

PROM!

Så kom dagen endelig i lørdags! – PROM! Eller galla som vi jo kalder det i Danmark.

Har glædet mig til prom lige siden jeg kom og nu er det overstået. Helt vildt. I hvert fald tænker jeg lidt at jeg jo lige ville opdatere om det!

Lørdag morgen stod jeg op ved 8 tiden. Skulle ha’ ordnet mit hår hos frisøren klokken 10 og derefter ha’ ordnet mine negle. Tog derefter hjem og lagde min make-up og smuttede derefter ud til min date Baylie så vi kunne komme i gang med at tage billeder!

Festen startede klokken 5.30 på byens casino. Vi kørte derud I vores mega lækre bil og gik derefter ind – der var rød løber og like 1000 mennesker der tog billeder.

Inde på casionet fik vi så noget mad, fik taget billeder, dansede en hel masse og havde det pisse sjovt. Vi og hjem klokken 11 og skiftede til noget mere behageligt tøj og tog derefter til det såkaldte after prom. En slags efterfest som foregår på selve skolen.

After prom er et arrangement der vare til klokken 6 om morgnen hvor man kan vinde præmier og der er en masse sjove ting at lave. Der var en masse sjove ting sat op man kunne lave og der var et hypnotisør show. Overall var det en virkelig virkelig sjov aften/nat! Jeg vandt en manicure + klipning, en masse gavekort til Mc D og en dvd-afspiller. Der var folk der vandt computere og fjernsyn og alle mulige forskellige gavekort osv. og det var bare et dødgodt arrangement. Var dog træt da klokken ramte 6 og tog derfor direkte hjem i seng med alle mine præmier og ømme ben efter alt den dansen.

Det var en helt vildt dejlig aften og det var bare mega sjovt – for første gang har jeg haft en sindssyg god fest som ikke involverede øller hvilket jeg aldrig troede ville ske.

Skal til prom igen i maj med min veninde fra Sverige, så det er jeg spændt på. Der skal selvfølgelig også nok komme billeder! Derudover er jeg i gang med at pakke da jeg natten til torsdag rejser på ferie til Florida. luuuuksus! I hører fra mig igen snart!

DSC_0191

Gruppebillede med en masse af de dejlige seniorer fra min skole

DSC_0097

William – en god ven fra tennis – og jeg

DSC_0104

Min værtsfamilie Willard og Mary og jeg

DSC_0118

Mine to fantastiske dates – Brenna og Baylie – og jeg

prom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Prom stress!