Nyt år - nyt alting?

Travl weekend – flere i vente

 

Pyha. Det er søndag aften lige nu og jeg ligger lige og ser noget netflix-serie. Har haft en forholdsvis travl weekend og det forsætter.

Fredag havde vi en basketkamp og derefter sov to af pigerne fra holdet her. Vi så film, spiste usundt og hvad man nu ellers gør til sådan nogle pigeaftner. Dagen efter stod vi op og lavede pandekager og derefter tog de hjem.

AshShel

Da pigerne smuttede ryddede jeg lige hurtigt op efter os og derefter tog jeg et bad og begyndte at gøre mig læks. Skulle ud og spise med Basketball pigerne og derefter direkte videre til en by der hedder Afton, hvor jeg var blevet inviteret til en Winter Formal Fest.

Lucas fra Paraguay inviterede mig og på samme skole går Paola fra Den Dominikanske Republik som havde inviteret en udvekslingsstudent også. Festerne herovre er desværre ikke rigtig noget at råde hurra for i forhold til dem derhjemme, så efter at have taget en masse billeder og have været til festen i en times tid, tog vi hjem og så en film og snakkede i stedet.

winter

De næste par weekender har jeg også planer, hvilket vel både er godt og skidt. Det er selvfølgelig virkelig dejligt at være involveret i alt muligt sjovt herovre, men eeeelsker virkelig også bare at slappe af og ligge derhjemme om søndagen. Men sådan er det. Det må blive i marts! Min kalender er nemlig rimelig stram indtil…

Næste weekend – Prom dress shopping med nogle veninder

Første weekend i Februar – Professionel basketball kamp med nogle veninder

Anden weekend i Februar – Udvekslings konference med noget undervisning osv.

Rejser den 15. til Hawaii og skal tilbringe en uge der med nogle piger fra hhv. Sverige, Tyskland og Norge.

Og den 27. bliver jeg 18. Wow. Allerede. Så er jeg jo…. Voksen! I guess.

I hvert fald er der nok at se til. Men det hele lyder nu meget sjovt hvis du spørger mig, så ser frem til det meste!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt år - nyt alting?