This weekend...

Nyt år – nyt alting?

Efter som at jeg jo er startet på et nyt semester føles det som om, at det hele bare er startet forfra herovre. Har nye fag og nye klassekammerater og der er en masse man lige skal vende sig til. Især de forskellige lærers måde at undervise og opfører sig på og mængden af lektier osv. Det er dog meget lækkert med lidt variation. Har derudover også 4 klasser sammen med en af mine bedste veninder, hvilket jo selvfølgelig er lækkert!

Basket sæsonen er ved at være ovre. Vi har 8 kampe tilbage, hvilket selvfølgelig er lidt trist at tænke på. Basket holdet er min lille ekstra familie herovre, så kommer helt klart til at savne at se dem alle sammen hver dag efter skole rigtig meget!

Derudover har jeg prøvet at lokke min familie lidt med på slanke-bølgen, eftersom at jeg gerne vil lidt i gang med at træne og sådan igen efter 10 uger uden nogen form for motion! Det har resulteret i et familie-medlemskab i det lokale fitnesscenter – hvilket er et rigtig godt center, fordi man ALTID har det hele for sig selv. Typisk Amerika, haha.

I morgen har holdet en hjemme-kamp, så den skal jeg selvfølgelig op og udfører mit sædvanlige arbejde ved. Derefter skal jeg sove sammen med 3 veninder fra holdet, da vi skal tidligt op dagen efter og til en turnering. Regner med at være hjemme ved 4-tiden, da jeg gerne lige vil have et bad osv. inden vi så skal hen til vores coach og spise aftensmad og bare have en hold-aften sammen. Jeg bliver desværre nødt til at smutte tidligt, da jeg skal til en såkaldt “formal dance” – altså en skolefest lidt ala homecoming, som jeg er blevet inviteret til – så der skal der i hvert fald nok komme nogle billeder!

Ellers så føltes det bare helt underligt at være halvvejs gennem januar. Efter at vi er skiftet fra 2013 til 2014 føler jeg bare at jeg skal hjem lige om lidt. Jeg føler at jeg har været her lang tid fordi jeg har det så godt med mine venner og familie, og alligevel så føles det som om at jeg kom herover i går. Det er en rigtig underlig følelse! I hvert fald skal jeg nyde de næste 5-6 måneder riiiigtig meget!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This weekend...