I går var det B-BALL girl Devons fødselsdag og vi fik derfor kage efter at have vundet med næsten 15 point. Skide godt.

Er derudover lige kommet hjem efter endnu en sejr til de dejlige basketball damer fra Osceola. Derfor lige et lille billede med mig, Ashley, Devon og fødselsdagkage!

IMG_0732

Deruover blev jeg i dag informeret om at mit print fra min art class, som blev udvalgt til en konkurrence er blevet valgt til at skulle på en stor exhibit i hovedstaden i marts. Ud af de 4 millioner mennesker i staten – eller hvor mange der nu er – har JEG, med MIT print altså fået lov til at komme og udstille det og få en såkaldt “Award” sammen med 199 andre unge der stilede op. Så det er lækkert – er ret så stolt!

det går altså godt, men guuuud hvor jeg synes tiden går langsomt for tiden. Synes efterhånden at jeg er ved at være klar til at tage hjemad, men det virker som om at tiden er imod mig. Men sådan er det – det går jo godt og jeg har det sjovt, så det skal nok gå. Savner bare sådan min familie og mine venner og min dejlige kæreste. Øv altså.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg