Basket, basket og mere basket...

Kolde dage og massere at se til…

Puha. Vejret herovre gaar helt amok. I morges da jeg tog I skole var det -15 grader! Helt sindsygt. Havde mest af alt bare lyst til at hoppe ind under min elektriske varmedyne, men saadan fungere det jo desvaerre ikke.

Har massere at se til for tiden. Vi har circa 8 basketball kampe om ugen og er ofte sent hjemme. Er begyndt at have lektier for, og min vaertsmor og jeg snakkede om I gaar, at vi faktisk ikke har en eneste dag uden planer inden juleaften. Det er rimligt vandvittigt, men naar der er meget at se til gaar tiden hurtigt!

I morgen skal jeg til en foedselsdagsfest som jeg glaeder mig rigtig meget til. Der er tema og det hele og Courtney som holder festen plejer ikke at goere ting halvt, og jeg skal selvfoelgelig nok tage nogle billeder og ligge op.

Haaber at alle I Danmark har det godt og NYDER at det ikke er fucking forfaerdelig uforstaaeligt koldt. Dog har jeg hoert at I har besoeg af en hvis Bodil – som jeg selvfoeliglig haaber tager en chillpill snart, saa der ikke sker noget med nogle.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Basket, basket og mere basket...