Last day in Hawaii

Ja. Så kom den sidste dag. Klokken er halv ni nu. Vi skal tjekke ud klokken 11 og jeg forlader hotellet klokken fire, for at forlade Hawaii klokken otte. Sørgeligt er det virkelig. Vil ikke tilbage til kolde Iowa. Det er virkelig sørgeligt at forlade alle de her mennesker som jeg har tilbragt hele ugen med. 54 andre udvekslingsstudenter som alle har hver deres historie og som alle er helt fantastiske mennesker.

Har ikke lige fået opdateret de sidste par dage, så det får I lige noget info om nu.

Onsdag var vi ude og bestige en vulkan. Det tog godt og vel 4 timer at komme hele vejen op og ned igen. Selvfølgelig er det billeder af mig på toppen, men føler ikke for at uploade mig iført sports bh og krop der har gået op ad et bjeg i 30 graders varme. Så her er altså bare lige et udsigtsbillede. Efter det tog vi på stranden og derefter ud og spise.

DSC_0030

Torsdag var for mig en lidt mere kedelig dag. Vi var ude og se Pearl Harbour hvilket er en millitær base som blev bombet af Japan i 2. verdenskrig. Kan godt se det smukke i det monoment de har lavet og at det er stykke verdenshistorie, men sådan noget interesere mig virkelig ikke en skid. Dog er det vel noget af det man ligesom skal se når man er her på Hawaii så hvad fanden. Senere var vi igen på stranden, ude og shoppe og sidst men ikke mindst skulle der jo noget aftensmad i skrutten.

DSC_0065

Fredag var sidste dag hvor alle var sammen. Vi var ude og snorkle og bade hele dagen og om aften tog vi ud og så et show med noget Hawaii tradition duttelut og spiste middag. Vi kom hjem og begyndte at pakke og så var det ligesom det.

DSC_0025

G0020135

DSC_0090

I dag har alle forskellige afgangstider. De første smuttede allerede klokken 5 i morges. Som sagt tager jeg først af sted om 5-6 timer, så jeg har stadig lige lidt tid til at gå og nyde Waikiki og få en sidste dukkert. Det er dog virkelig med humøret i bund, da det har været den bedste uge i hele mit udvekslings år og det er møg træls at den allerede er ovre….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg